feminisme, igualtat

VISIBILITZAR APORTACIONS FEMENINES ALS DIFERENTS CAMPS DE CONEIXEMENTS IMPARTITS AL CENTRE

1. si les dones ens aturam...Amb motiu de la celebració del dia de la dona treballadora del 8 de Març, es treballarà durant tot el curs escolar, la visibilització d’aportacions femenines als diferents camps de coneixements relacionats amb la família professional de serveis socioculturals i la comunitat.

Objectius del projecte: Visibilitzar les aportacions femenines als diferents camps de coneixements de la professional de serveis socioculturals i la comunitat..

Sensibilitzar a tota la comunitat educativa del CIFP Son Llebre, de la necessitat de reivindicar el feminisme lluitant contra el sexisme.

Accions:   

Acció 1. En el mòdul de FOL es treballaran conceptes relacionats amb corresponsabilitat, doble jornada, sostre de vidre, desigualtat salarial, conciliació vida laboral i familiar

 Acció 2. Disseny d’activitats de sensibilització i participació per commemorar el dia internacional de la dona per part del grup classe de primer del Cicle de Grau Superior de Promoció de la igualtat de gènere.

Acció 3. Realització d’activitats complementàries al centre als diferents mòduls durant el curs escolar i específicament durant la setmana del 8 de març.

 Temporalització:

Acció 1. Octubre-novembre 2017

Acció 2. Gener-Març 2018

Acció 3. Curs escolar

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s